top of page

Båttjänster

Vi är ett fullservicebåthus. Vi reparerar och underhåller båtar och motorer oavsett märke. Omfattande motoröversyn och lackering ingår också i våra tjänster. Vi är  ett auktoriserat Tohatsu-serviceställe.

Båtar kan tas upp och sjösättas utan några bekymmer. Traktordrivet tar vi upp och transporterar, upp till ca 9 000kg och ca 12m. Med bil och trailer max totalvikt 3 500 kg och längd ca 10 m. Större upptagningar och transporter på förhandsbeställning.

Höjden på vinterförrådet inomhus är upp till 5,5m!

Vi reparerar t.ex. grundstötningsolyckor oavsett båtens konstruktionsmaterial. Vi utför tillbehörs- och elektronikinstallationer samt olika inrednings- och klädselarbeten. Genom oss kan du även beställa båtspecifika kapell och dess underhåll.

Båttejpning som en ny tjänst! Begär offert på 045 133 3678.

Bilder på olika projekt finns i gallerifliken och på våra Facebooksidor.

lugnt hav

Säsongsunderhåll

Säsongsunderhåll av båt och motor är av största vikt för att säkerställa säker användning under hela säsongen. Kom också ihåg att kontrollera och uppdatera båtens elektronik och navigationsutrustning utan att glömma goda traditionella sjömanskap. Funderar du på att köpa eller sälja, så hjälper MarineDock Ab dig även med detta - vi mäklar båtar och utför konditionskontroller, fråga efter mer information.

För gör-det-själv-underhåll 

Båtprodukter till salu, t.ex.:

- Rönnqvist tvättmedel

- Orapi dieselbooster

- Forté produkter

- Aspen 2- och 4-takts bensin

bottom of page