top of page

Venepalvelut

Olemme täyden palvelun venetalo. Korjaamme ja huollamme veneet ja moottorit merkistä riippumatta. Kattavat moottorien täysremonti ja maalaukset ovat myös osa palveluitamme. Olemme myös valtuutettu Tohatsu-huoltopiste.

Veneiden nosto ja laskut onnistuvat huoletta. Traktorivetoiset nostot ja kuljetukset jopa n. 9 000kg ja n. 12m saakka. Autovetoiset nostot ja kuljetukset maks. yhteispainolle 3 500kg ja n. 10m pituudelle. Suuremmat nostot ja kuljetukset ennakkotilauksesta.

Talvisäilytystilan korkeus sisätiloissa jopa 5,5m!

Korjaamme mm. karilleajovahinggot veneen rakennusmateriaalista riippumatta. Teemme lisävaruste- ja elektroniikka-asennukset sekä erilaiset sisutus- ja verhoilutyöt. Kauttamme voit myös tilata venekohtaiset kuomut ja niiden huollot.

Uutena palveluna veneiden teippaukset! Pyydä tarjous p. 045 133 3678.

Kuvia erilaisista projekteista löytyy galleria -välilehdeltä ja Facebook-sivuiltamme.

lugnt hav

Kausihuolto

Veneen ja moottorin kausihuoltaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta käyttö on turvallista koko kauden. Muista myös tarkistuttaa ja päivittää veneen elektroniikka ja navigointilaitteisto unohtamatta kuitenkaan hyviä perinteisiä merimiestaitoja. Jos olet osto- tai myyntiaikeissa, MarineDock Oy auttaa sinua tässäkin - välitämme veneitä ja teemme kuntotarkastuksia, kysy lisää.

Tee Se Itse -huoltoon 

Myynnissä olevat veneilytuotteet, mm.:

- Rönnqvist venepesuaine

- Orapi dieselbooster

- Forté-tuotteet

- Aspen 2- ja 4-tahti bensiinit

bottom of page